Met Bubka en Imperial Meat Products is het Altijd Feest!

BUBKA Work CAMPOFRIO main

Bubka en Imperial Meat Products vieren feest. Niet alleen omdat we zo langzamerhand weer uit ons kot mogen. Ook omdat we alweer een perfecte match gevonden hebben. Imperial Meat Products, dat deel uitmaakt van Campofrio Food Group - Europa’s nummer 1 in vleeswaren - koos een tijd geleden na een pitchronde resoluut voor de strategische aanbeveling en de creatieve ideeën van Bubka: voor alle instore activaties voor haar drie merken: Aoste, Marcassou en Justin Bridou.

Toch altijd een beetje feest

Zo loopt vanaf midden juni een gezamenlijke activatie bij alle retailers voor Imperial Meat Products verschillende merken droge worstjes. “Een worstje is eigenlijk een instant party-starter”, weet Karen Opdecam, Associate Director bij Bubka. “Daar worden mensen meteen vrolijk van, zelfs als het leven van alledag wat tegenzit. Dat insight gebruiken we om de merken van Imperial Meat Products in deze category positioneren.”

BUBKA Work CAMPOFRIO Marcassou A


Camperen met Marcassou

Na deze zomerse multibrand instore activatie voor droge worstjes, volgt een wedstrijdactivatie voor Marcassou. Deze zal gericht zijn naar een jongere doelgroep, die deze zomer met prijzen als easytenten en hangmatten niet de festivalweides, maar wel hun eigen achtertuin onveilig zal maken.

Maar ook een duurzamere toekomst

Want Campofrio heeft grootse plannen met het gamma van Aoste. Hoewel het merk de laatste jaren al vegetarisch broodbeleg en vegan groentespreads introduceerde, wil het vandaag nog een stapje verder gaan. Sterker nog: tegen 2025 moet Aoste een gamma hebben dat voor de helft uit vegetarische en veganistische producten bestaat. Verpakt in een duurzaam jasje, waarbij plastic zoveel mogelijk wordt gebannen.

Ook retailers overtuigen

Niet alleen van onze aanpak, maar ook van onze sterke mock-ups. Vierkante meters bemachtingen bij de retailers voor instore activaties is immers niet altijd gemakkelijk. Onze mock-ups maken het voor de trade- & field managers gemakkelijker om de retailers warm te maken voor instore activatie installaties. En dat blijkt een duidelijke meerwaarde te zijn voor alle partijen.

Pers:

MM: Imperial Meat Products kiest voor Bubka