Bubka is dood, lang leve Bubka!

BUBKA Work Rebranding base HR

Mopje! BUBKA is springlevend. Gewoon een beetje anders.

Veranderen om te veranderen? Zot! Da’s even zinloos als een profvoetballer met pleinvrees. Nee, ‘t was tijd om onszelf heruit te vinden. Want de wereld verandert. Daardoor veranderen de behoeftes van consumenten en dus – open deur – de behoeftes van merken. En daarom veranderen wij ook. Logisch, toch? Met onze rebranding mikken we op wat merken én consumenten zoeken in tijden van digitale en technologische verandering.

BUBKA Work Rebranding technology groen

Sommge dingen veranderen niet, of zelfs nooit

  1. Onze werkwijze blijft dezelfde

We gebruiken nog altijd ons eigen ‘Brand Growth Model’. Voor ons is dat een fancy woord voor een handige leidraad. Maar voor onze klanten is dat model een énorme meerwaarde. Het kan je merk in 5 stappen al olympische resultaten opleveren. Die stappen doorlopen we bij BUBKA trouwens sámen met onze klanten. Als één team waarin iedereen kan schitteren. Zonder diva’s dus want opvallen en groeien als merk doe je niet alleen.

  1. Ons team blijft even gek als geniaal

Oké, onze huisstijl is harder veranderd dan Michael Jackson tussen 1985 en 1992. Maar onze nieuwe look toont eindelijk ook het ware gelaat van ons team: een beetje gek, maar wel lekker (net als Rivella). BUBKA is een authentiek, down-to-earth en prettig gestoord team. Zonder ego’s. Dat we superslim in strategie én megastraf in creatie zijn, dat hebben we “van horen zeggen”.

BUBKA Work Rebranding team

“Seg, die van BUBKA, wat doen die nu eigenlijk?”

  • Merken helpen opvallen en groeien.

Bijna elk merk heeft een massa concurrenten tegenwoordig. Da’s best kl*te als je wilt dat de consument jouw merk eruitkiest. Daarom moet je zo hard mogelijk opvallen. Niet met toeters en bellen, maar door het hoofd en het hart van je consument te winnen. Positieve associaties met je merk vergroten de kans dat jouw merk eruitspringt in een koopsituatie. En dan: katsjing!

  • Makkelijker gezegd dan gedaan?

Zou je denken. Maar met ons 5-stappenplan vol doeltreffende tools helpen we onze klanten de strijd om de consumentenharten winnen.

Eén van die tools is bijvoorbeeld een co-creatieworkshop. Daarbij duik je als klant samen met ons héél diep in je merk. Een dag lang. Ideaal om het merk én elkaar beter te leren kennen. Maar het hoofddoel is natuurlijk het merk te laten opvallen en groeien.


BUBKA Work Rebranding team at work

Dat doen we met slim en fantasierijk werk. Met straffe ideeën die mensen raken. En met een nieuwe baseline, die ons op elk moment herinnert aan onze missie, voor onszelf en onze klanten:

Stand out. Grow Strong.