Bubka op het BAM Marketing Congress: Iedereen activist!

Webinar BA Mcongress header website image light

Op het afgelopen BAM Marketing Congress mocht Wim Vermeulen, onze Director of Strategy and Sustainability, het podium onveilig komen maken. Dat deed hij met een warme oproep: denk duurzaam, handel duurzaam en communiceer erover.

We moeten allemaal activist worden!

Momenteel is de wereld op weg naar een toekomst die 3°C warmer zal zijn. In het klimaatakkoord van Parijs werd de norm van + 1.5°C vastgelegd. Die kunnen we nog halen, maar dan moeten we als marketeers een tandje bijsteken.

Wim wide

Om de klimaatdoelstellingen te halen is er dus een gedragsverandering nodig. En daar kunnen wij als marketeers mee voor zorgen. Beter dan wie ook.

Wim Vermeulen

Duurzaamheid moet de sociale norm worden.

Om daarin te slagen, moeten bedrijven op een geloofwaardige manier communiceren over duurzaamheid en de duurzaamheidsaspecten van hun producten en diensten. Want de geloofwaardigheid van de communicatie bepaalt 60% van de motivatie om voor een duurzaam product te kiezen.

Hoe communiceer je dan op een geloofwaardige manier over je duurzaamheidsverhaal? Dat is precies wat Wim kwam toelichten op het BAM Marketing Congress.

Bubka-Webinars

Kon jij er niet bij zijn, maar ben je toch nieuwsgierig? Bekijk dan hier de volledige presentatie of download de white paper ‘Navigating the Credibility Deficit’.

Kon jij er niet bij zijn?

Bekijk hier de volledige presentatie