Het blockbusterseizoen is weer geopend … en Bubka schiet met Kinepolis de hoofdvogel af

Kinepolis zomer blockbusters Horiz bis

Hoera! De bioscopen zijn weer open. Het is geen geheim dat we bij Bubka zot zijn van films. We maken al jaren heel knappe content voor verschillende filmdistributeurs. Nu komt daar nog de grootste bioscoopketen van België bij; Kinepolis

Sinds juni mogen filmfans in België en Nederland weer smullen van popcorn en topfilms in hun favoriete bioscoopzalen. Bij Bubka het signaal om weer volledig loos te gaan met creatieve content rond de nieuwste releases.

En met succes.

Zo hielpen we ‘Bon Bini Holland: Judeska in da House’ aan honderdduizend bezoekers in de Nederlandse zalen. Goed voor een “gouden film”.

5973 KIN Caroussel block still01 NL

Veel films
(en nog meer werk voor ons)
in de pijplijn

Nu de bioscopen weer op volle toeren draaien, komt er ook een massa nieuwe films in de zalen. Om al die releases aan te prijzen, doet nu ook Kinepolis beroep op onze expertise met met film en social media.

Veel kunnen we je daar op dit moment nog niet over vertellen, maar hou deze zomer zeker je Facebook en Instagram in de gaten. Want er komt een massa straffe content aan.

Niet alleen voor voor Kinepolis is het alle hens aan dek bij Bubka. Ook voor de topfilms ‘Ainbo: Heldin van de Amazone’, ‘Eiffel’, ‘Meskina’ en ‘Stillwater’ laten we de handjes wapperen.