Nieuwe Bubka‑meraden: de magnificent 7

Nieuwe Mensen bij Bubka 2021 Header 1200

2020 een turbulent jaar noemen? Da’s waarschijnlijk het understatement van de eeuw. Niet alleen omwille van lockdowns, lachgasfeestjes en coronavarianten die aanstekelijker zijn dan een Ed Sheeran-hit. Nee, er zijn tijdens de coronacrisis ook maar liefst ZEVEN nieuwe Bubka‑meraden bijgekomen.

Bijna alles wat je over die “magnificent seven” moet weten lees je hieronder.

Inclusief de eigenaardigste eigenaardigheden.

Nieuwe Mensen bij Bubka 2021 Animated half 350
  1. Digital, social & content manager én dierenvriend Loeka Baeyens kan jongleren met alle digitale tools. Tegelijk, als ’t moet. Maar knipogen? Dat kan ze niet. Gelukkig is dat bij ons niet zo hard nodig. Wink wink, nudge nudge.

  2. Lisa Scheirlinck is net als Loeka ook digital, social & content manager. Een master in de bedrijfscommunicatie, maar geen meester over haar eigenzinnig onstrekbare rechterpink.

  3. Stagiaire Kelly Laurent neemt de positie van junior copywriter op zich. Behalve schrijven kan ze zich ook verdraaid nuttig maken als digital media manager en als muggenmagneet.

  4. Eva Dierckx heeft een Master in de Geschiedenis. Nu komt ze bij Bubka reclamegeschiedenis schrijven als account executive. Een “kleurrijk” figuur volgens haar voortotem bij de scouts. De rest van die totem wou ze niet met ons delen. Maar ’t zal ongetwijfeld iets beestig zijn. Snap je ‘m?

  5. Clio Bouchier bleef na haar stage bij Bubka hangen als account executive. Omdat ze zo goed was in haar job. En omdat ze haar neus kan aanraken met haar tong. Altijd een winner in meetings met klanten als de meeting even stilvalt.

  6. Digital Strategist Sarah Ceelen is een figuurlijke grote vis, met ervaring als product manager, communicatieadviseur op het ministerie van justitie en freelance digital en social media consultant bij organisaties zoals NAVO en Delhaize. De balletdansende mama van 2 zwom ooit ook letterlijk met de grootste vis ter wereld: een walvishaai.

  7. Inez Schoenaers is ook Digital Strategist, met ervaring als account executive en tal van straffe diploma’s. Een van haar grootste troeven? Ze krijgt het nooit op haar heupen van collega’s. Aangezien ze haar heupen niet meer heeft. Echt waar: Inez kreeg als twintiger een volledige heupprothese na een heftig snowboardongeval.