Vier nieuwe jonge goden bij Bubka

Bub news 4jongegoden

De motoren draaien op volle toeren bij Bubka, met nieuwe klanten en projecten. Versterking was dus welkom: vier jonge talenten meerden de voorbije weken aan bij het Antwerpse bureau.

Felix Lion versterkt het accountteam. Felix weet wat grote en veelomvattende projecten managen betekent: hij verdiende zijn sporen als account op Mercedes (B2B) en Gas.be, de federatie van de aardgastransport- en distributienetbeheerders.

Verder komen er meteen 2 nieuwe social campaign managers aan boord: Charlotte Van Puijm en Mathy Rovillard. Charlotte beheerde de digitale accounts van verschillende ondernemingen bij FCR Media. Mathy plande het voorbije jaar social campaigns voor onder meer VLAM.

“Die extra handen hadden we dringend nodig om al onze klanten de gerenommeerde Bubka-service te kunnen bieden.” vertelt client service director Michel Laukens, “We zijn blij dat we deze jonge talenten gevonden hebben die matchen met onze filosofie, ons team en onze klanten.”

Tot slot kreeg Bubka ook een creatieve injectie met motion designer Kristof Hermans. Met bijna 10 jaar ervaring als illustrator, interactive designer en video animator, komt hij als geroepen om onze snel groeiende motion-tak te helpen uitbouwen.